Acquire

Service.

Onderhoud & herstelling.

Je kan bij ons steeds terecht voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt, herstelling of nazicht voor de Technische keuring van je Opel, Chevrolet of Isuzu.

Voor Werkplaats Zulte:

Chantal, Anniek en Josefien 09 386 17 24 chantal@opeldhont.be

Voor Werkplaats Waregem:

Saartje op 056 615 800 saartje @opeldhont.be

Tijdens de onderhoudsbeurt van je wagen kan je gerust op blijven wachten in onze moderne lounge bar en genieten van gratis koffie of verfrissing. Je kan de dagelijkse krant lezen die wij voorzien. Je raadpleegt er internet of verstuurt er emails dankzij gratis WIFI-hotspot. Tegelijk wordt op een groot flatscreen onafgebroken informatie getoond over Opel, Chevrolet, Isuzu, onze tweedehandswagens en over de verschillende Dhont services. Zo hoef je je niet te vervelen.Gaat u liever een kijkje nemen bij de wagen in de werkplaats dan is dit bij ons perfect mogelijk. Contact tussen u en de technieker is bij ons van groot belang. Daarnaast beschikken we over een gratis WiFi hotspot waar u gebruik van kan maken.

Wil je geen seconde tijd verliezen dan kan je ondertussen een meeting organiseren met je klanten of je collega's. Geef ons een seintje vooraf en wij reserveren graag onze vergaderruimte voor jou.

Bent u in onze vestiging te Zulte? Dan kunt eveneens gratis een fiets gebruiken en bvb een tochtje maken in het mooie Machelen aan de Leie.

Service op zaterdagmorgen.

Indien voor jou een herstelling, onderhoudsbeurt of nazicht voor de Technische Keuring, moeilijk kan gedurende week, maak dan een afspraak voor zaterdagmorgen tussen 8u en 12u. Voldoende op voorhand reserveren bij onze receptie is de boodschap want het is iedere zaterdagmorgen gezellig druk.

 

Werkplaats.

Bij onderhoud, herstelling of nazicht voor de Technische Keuring wordt je Opel, Chevrolet of Isuzu met alle nodige zorgen en deskundigheid behandeld door onze ervaren mechaniekers en electromechaniekers. Dankzij voortdurende bijscholing bij respectievelijk Opel, Chevrolet en Isuzu, zijn zij op de hoogte van de nieuwste technologieën. Dit in combinatie met de speciale gereedschap die bij de lancering van elk model wordt geleverd door het merk zijn zij de enigen die in staat zijn om het onderhoud en herstelling aan je wagen vlot en van de eerste maal correct te laten verlopen.

Onze gloednieuwe werkplaats te Waregem en onze recent vernieuwde werkplaats te Zulte zijn uitgerust met de modernste apparatuur om je wagen de sterbehandeling te geven die hij verdient. Zo beschikken we over de laatste nieuwe computers om elektronica van je wagen zo efficiënt uit te lezen. Er is onder meer een teststraat waarin we de werking en de afstelling van de schokdempers (wegcontact) controleren, alsook de remmen en lichten op hun werking nazien. Op deze wijze kan je vol vertrouwen de weg op of opgelucht naar de Technische Keuring.

Om de zomer comfortabel en veilig door te komen heb je gekozen voor een airco op je wagen. We beschikken in elke werkplaats over een nieuwe airco-vulstation om uw installatie na te zien, eventueel een lek op te sporen en te herstellen of bij te vullen wanneer nodig.

Om een afspraak te maken in onze werkplaats kan je terecht bij onze hogervermelde recepties.