Acquire

WIE ZIJN WIJ.

Garage Dhont is een familiebedrijf dat opgericht is in 1956 in Zulte, wij zijn officiële verdeler van Opel en Opel Certified Used Cars. Als familiebedrijf doen wij er alles aan om u als klant de best mogelijke service te verlenen: de faire prijs-kwaliteitsverhouding en een open communicatie staan hierin centraal.

Wij verlenen onze diensten voortaan in 5 vestigingen: u vindt ons dus in Zulte, Deinze, Waregem, Oudenaarde en vanaf augustus 2020 ook in Gavere. Op die manier kunnen we u zowel voor onderhoud en herstel van uw Opel als voor de aankoop van een nieuwe Opel ontvangen in een hedendaagse infrastructuur.

We beschikken over een uiterst moderne werkplaatsen, met alle comfort die u als moderne klant mag verwachten (direct contact met de mechaniekers, wifi, een aangename wachtruimte enz..). Ons personeel wordt eveneens constant verder opgeleid om u steeds de beste service te kunnen bieden. Wij zijn een betrouwbare garage waarvan u ook kwaliteit en service van de bovenste plank mag verwachten!

Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor aankoop van uw nieuwe personenwagen of bestelwagen. U kunt steeds alle modellen van Opel ontdekken in onze ruime showrooms. Alle kleuren en uitvoeringen zijn steeds aanwezig. 

Ook voor een kwaliteitsvolle tweedehandswagen hebben wij onze Opel Certified Useds Cars. Bij ons vindt u zeker en vast de wagen van uw dromen, van bijna nieuw tot iets ouder. Voor ieder wat wils! U kan bij ons steeds terecht om in het volste vertrouwen een tweedehandswagen met waterdichte garantie aan te schaffen.